Kootje is een Europese korthaar, geboren in Nederland op 18 september 2008.


"Kootje's simply magic"

Kootje was voor ons, en onze vrienden, DE grote verassing van 2008.
Het idee was er om ooit een kat in huis te nemen, maar niets wees erop dat dit in de nabije toekomst zou gebeuren.

Tot............

Vrienden uit Dordrecht hadden een nestje kittens liggen die, zoals alle kittens natuurlijk, erg schattig zijn.
Bij het bekijken van de foto's was er plots een heel lief, klein kittentje dat mijn aandacht trok. Wat een knappertje!!! 
Spontaan
ging er een vragend mail richting Dort om te polsen of deze mooie dame al een thuisje had....

De reactie was negatief!

Onmiddellijk weer een mailtje met de vraag of de mensen het zouden zien zitten mocht ik proberen deze meid een leuke thuis te bieden tussen men Shiba roedeltje. De reactie die hierop volgde was positief en de mensen heel blij dat ze hun kleintje lekker zouden kunnen opvolgen. Wat een gelukkig gevoel!!!!

Bij haar thuishaven werd deze kitten "Koala" gedoopt omdat ze "zo leuk aan je broek kan gaan hangen" en wel iets van deze diertjes weg had. Koala is afgekort naar Kootje, een leuke naam met een Nederlands tintje, ter ere van het land van oorsprong. Ook heeft Kootje allemaal witte teentjes, buiten eentje vooraan, dus komt de naam Kootje nog eens extra goed uit.

Kootje is een onwijs grote knuffelkat zonder een greintje kwaad in haar lijfje. Bij mij komen liggen om te kroelen is haar allergrootste hobby, net zoals spelen met de Shiba's. Foxy is haar beste vriendin en de andere twee kan ze ook helemaal meekrijgen in het spel.

Waarom de naam "Kootje's simply magic"?

Hoe kan ze het anders gedaan hebben om mijn hart te veroveren??

Mijn kleine wicka... ^ ^