Furo is een black & tan kleurig Shiba reu, geboren in Nederland op 10 september 2010.


"Furo Yorokobi"

Furo is als complete verrassing op ons pad gekomen. Het was niet de bedoeling om nu of in de eerstvolgende jaren een roedelgenoot extra te ontvangen, maar zo zie je dan weer. Het lot beslist anders.

Toen Furo geboren werd was ik van dag 1 aangetrokken door deze rakker. Maar omdat hij al besproken was en mijn planning anders liep, kon ik enkel een beetje dagdromen, genieten van de foto's en hem eens een bezoekje brengen tijdens zijn eerste weken. Op de NVAI clubmatch kwam die ook even kijken samen met zijn baasjes en tsja, de klik bleef toch wel. Wat een heerlijk hondje!

Een tijdje later kwam er een sms binnen welk ik vol ongeloof las. Furo moest weg uit zijn thuis waar die nog maar net aangekomen was! Na een korte overdenking stuurde ik een sms terug dat, mocht er zich geen ander huis aanbieden, Furo hier altijd welkom zou zijn. Er was uiteindelijk nog een thuisje naar voor gekomen waar Furo een supergeweldig leven zou hebben dus het was afwachten...

Toen de beslissing viel kon ik het eerst niet geloven, Furo zou onze roedel komen versterken!
Wat een blijde gebeurtenis! Ondertussen zijn we een eind verder en Furo is helemaal in de roedel geintegreerd. Ryu is zijn groot voorbeeld en de lammegoedzak die hem alles toelaat. Shinju leert hem grenzen kennen en vind hem toch soms erg druk, maar ik vind ze toch regelmatig stiekum, uitbundig spelen met hem. Foxy doet het ook geweldig met hem en die twee kunnen een stukje afrennen. Laatst maar zeker niet minder is ons Kootje welk in het begin echt niets van hem moest hebben, maar nu in het midden van de kamer gaat liggen om hem uit te dagen tot tikkertje.

Furo heeft onze roedel even opgeschud na 4 jaar stevige roots te vormen als trio. Ik kan blij zeggen dat het enkel ten goede is. Nu zijn ze de vier musketiers en wie welke musketier is, is voor mensen die ons roedeltje kennen heeeeeel makkelijk te weten.